Vindusvask

Pollen, regn og vind bidrar til å gjøre vinduene dine skitne. Hvor utsatt vinduene dine er avhenger av hvor du bor. Det estetiske legger du kanskje ikke merke til i en travel hverdag, men er det ikke også hyggelig å ha gjester også når solen skinner?

Vi vasker innvendige vinduer på tradisjonelt vis med forvasker, nal og naturlig nedbrytbar såpe. Dette er tidsbesparende, medfører lite vannsøl og gir et utmerket resultat. Innvendig er det selvfølgelig ingen begrensinger på hvor høyt vi vasker.

Utvendig benytter vi rentvannsystem med avionisert vann som er filtrert for mineraler og organismer som finnes naturlig i vann. Rent vann trenger ned i porene og fjerner alt av smuss og mikrober. Sammen med børster og vannbærende teleskopstang rengjøres vinduene meget godt med et resultat du garantert blir fornøyd med. Vi vasker opp til 12 meter over bakkenivå. Denne metoden krever flere behandlinger for et optimalt resultat og flere velger da en abonnements løsning. Alternativt vasker vi også tradisjonelt med forvasker, nedbrytbar såpe og nal. Vi vasker på tradisjonell metode opp til og med 2. etasje.


Vi er fleksible på når vi utfører arbeidet, så du kan selv velge det tidspunktet som passer best for deg. Dere velger selvfølgelig om dere ønsker vi skal benytte rentvannsteknologien eller tradisjonell metode for utvendig vindusvask.


%d bloggere liker dette: