Om oss

Rene Ruter AS springer ut av en idé om å sysselsette friske, oppegående og voksne
arbeidstakere som fremdeles ønsker å bidra i arbeidslivet. Noen har blitt førtidspensjonert eller har av andre grunner sluttet i tidligere jobber. Felles for dem er at de har et sosialt engasjement, liker å omgås mennesker og er vant til «å ta i et tak». Vi mener at alle 50+ utgjør en viktig ressurs for arbeidslivet og at flest mulig av seniorene som er i stand til det og ønsker det, skal kunne få jobbe og utøve meningsfulle aktiviteter. Rene Ruter AS er et «seniorprosjekt» som formidler tjenester og arbeidskraft til glede for våre kunder og våre ansatte.

Vi kan vel alle være enige i at rene vindusruter gjør noe med stemningen i et hjem eller på en arbeidsplass. Dette gjelder ikke bare ved spesielle anledninger, men også i det daglige. Godt vedlikeholdte hus er en god investering for å bevare de verdiene som ligger i boligen. Dessverre for mange er det slik at tiden strekker ikke til eller man av forskjellige årsaker ikke kan utføre vask eller vedlikehold selv.

Det har vært naturlig å gå fra kun og tilby vindusvask til andre nærliggende tjenester. I dag tilbys også fasadevask, periodisk renhold innendørs, rengjøring av takrenner og avkalking av servanter og toaletter. Rene Ruter AS ønsker å tilby tjenester som gjør at hjemmet ditt er hyggelig og pent og blir godt vedlikeholdt. Vi kan også hjelpe deg med andre praktiske oppgaver etter behov.

Paul Bukier

Daglig leder / Seniorgründer (65)

Rene ruter AS

Tyslevveien 3
1163, Oslo

post@rene-ruter.no
+47 969 23 602

Org. nr. 923 982 116

%d bloggere liker dette: