Lyst til å jobbe med oss?

Etterspørselen etter våre tjenester øker og vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere som passer til vårt konsept.

Vi søker voksne kvinner og menn som ønsker å være i aktivitet og ha en meningsfull hverdag. Du er kanskje ikke interessert i å jobbe full tid, men ønsker å jobbe når du har lyst og anledning. Vi tilpasser oss dine ønsker så langt vi kan i forhold til våre kunders behov. Det viktigste for oss er at du har lyst til å ta i et tak, har god vandel og er i fysisk fin form.

Er du i tillegg sosialt anlagt, glad i å snakke med mennesker og liker å ha det rent og ryddig, kan du være den vi er på jakt etter. Du må i tillegg snakke meget godt norsk og disponere bil.

Fra og med februar 2023 har vi ledige 1-2 deltidsstillinger, spesielt med fokus på innvendig renhold. Avhengig av hvor mye du ønsker å jobbe, vil et typisk antall timer pr. måned, være på mellom 30 og 60 timer. Du er velkommen til å sende oss din CV, slik at vi kan ta kontakt med deg, hvis du er interessert i å jobbe hos oss. Du må gjerne ha erfaring fra renholdsarbeid, men det er ikke et krav, da full opplæring blir gitt. Kvinner oppfordres til å søke og det er en fordel om du har tilhørighet i Oslo området og tilgang til egen bil.

Vi tilbyr tarifflønn, arbeidsklær og full opplæring. Kontakt Paul på tlf 969 23 602 eller post@rene-ruter.no. Bruk gjerne også kontaktskjema på «Kontakt oss».

.

.

.

.

Rene Ruter AS

Tyslevveien 3
1163, Oslo

post@rene-ruter.no
+47 969 23 602

Org. nr. 923 982 116

%d bloggere liker dette: