Lyst til å jobbe med oss?

Etterspørselen etter våre tjenester øker og vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere som passer til vårt konsept.

Vi søker voksne kvinner og menn som ønsker å være i aktivitet og ha en meningsfull hverdag. Du er kanskje ikke interessert i å jobbe full tid, men ønsker å jobbe når du har lyst og anledning. Vi tilpasser oss dine ønsker så langt vi kan i forhold til våre kunders behov. Det viktigste for oss er at du har lyst til å ta i et tak, har god vandel og er i fysisk fin form.

Er du i tillegg sosialt anlagt, glad i å snakke med mennesker og liker å ha det rent og ryddig, kan du være den vi er på jakt etter. Du må i tillegg snakke meget godt norsk og disponere bil.

Fra og med august 2022 har vi ledige 1-2 deltidsstillinger. Avhengig av hvor mye du ønsker å jobbe, vil et typisk antall timer pr måned, være på mellom 30 og 60 timer. Du er velkommen til å sende oss din CV, slik at vi kan ta kontakt med deg, hvis du er interessert i å jobbe hos oss. Du må gjerne ha erfaring fra renholdsarbeid, men det er ikke et krav, da full opplæring blir gitt.

Vi tilbyr tarifflønn, arbeidsklær og full opplæring. Kontakt Paul på tlf 969 23 602 eller post@rene-ruter.no. Bruk gjerne også kontaktskjema på «Kontakt oss».

.

.

.

.

Rene Ruter AS

Tyslevveien 3
1163, Oslo

post@rene-ruter.no
+47 969 23 602

Org. nr. 923 982 116

%d bloggere liker dette: