Renhold

Rene Ruter AS tilbyr renholdstjenester til private husholdninger og offentlige/private kontorer og butikker. Hva som utføres og når tjenestene skal leveres avtales etter befaring og i henhold til kundenes ønsker og behov.

Typiske arbeidsoppgaver som inngår i avtalene er gulvvask, støv tørking, vask av kjøkken flater, vask av toalett/bad, støvsuging og søppeltømming. Rene Ruter AS vektlegger å være pliktoppfyllende og nøyaktig i utførelse av arbeidet for å sikre best mulig kvalitet og tilfredshet hos kundene. Du kan i også i stor grad bestemme hva du vil ha utført av renholdstjenester fra gang til gang.

Vi utfører også flyttevask og «rundvask», gjerne også benevnt engangsvask og som gjerne gjennomføres i forbindelse med julen, vårrengjøring eller store begivenheter som bryllup, konfirmasjoner og andre markeringer.

Pris Flyttevask: Mellom kr 55,- og 75,- pr m2 BOA, avhengig av størrelse og standard. Det gis en fast pris etter befaring.

Pris «Rundvask»: Etter avtale og oppdragets innhold. Det gis en fast pris etter befaring.

Pris på faste avtaler for Renholdstjenester avhenger av areal, frekvens, tidsforbruk pr gang og hva kunden ønsker utført.

Trykk på «Kontakt oss» under for et konkret tilbud og mer informasjon om vår Standard Renholdspakke eller Standard Flyttevask.%d bloggere liker dette: